Artikel

Gå tilbage til oversigt

ØRNERESERVATET HAR AFLYST ALLE FOREVISNINGER FREM TIL MAJ MÅNED 2021

ØRNERESERVATET HAR AFLYST ALLE FOREVISNINGER
FREM TIL MAJ MÅNED 2021 . pga. CORONA RESTRIKTIONER

Ørnereservatet afventer endeligt svar fra Kulturministeriet om åbning. Dog forventer vi ikke det bliver før april-maj måned 2021 ift. de nuværende udmeldinger. Der vil komme svar d. 15. april for større kultur-forsamlinger, lover Kulturministeriet til Ørnereservatet.

The COVID-19 pandemic has caused our programs to be cancelled due to the government imposed restrictions of large gatherings. We hope to open soon.

Det giver ingen mening at holde åbent nu

  • Update 31.3.2021: Kulturministeriet oplyser til Ørnereservatet at nedestående restriktioner stadig er gældende. Det betyder vi desværre stadig ikke kan åbne.
    Da myndighedernes forsamlingsforbud er på max 10 personer i forbindelse med kulturarrangementer giver dette ingen mening at holde åbent for os. Dog er zoos og naturparker undtaget for dette forbud, men kun ved almindelig færden og ophold. Det vil sige ved at gå rundt hele tiden.

-Vores koncept er netop at man sidder ned og overvære vores program som varer i ca. 1 time, og dette med at sidde ned kan netop ikke lade sig gøre i forhold til de gældende regler.

Vi ser desværre ingen anden udvej end at aflyse FREM til MAJ MÅNED l 2021 da de nuværende restriktioner gør det svært og nærmest umuligt at gennemføre vores planlagte programmer. 

Hvordan bliver det når i åbner?
Når du planlægger dit besøg i Ørnereservatet, skal du være opmærksom på, at vi har taget en række COVID-19-hensyn for at passe godt på vores gæster og medarbejdere. Der bliver krav for alle gæster fra og med 15 år, om max 72 timer gammel negativ covid-19 test fremvist på telefon-sundhedsapp (skærmbillede på din mobil) ved vores billetindtjek. Mere info om dette og andre praktiske spørgsmål bliver opdateret med de aktuelle retningslinjer kort tid inden vi åbner!

Vi ses senere i foråret
Vi beklager det rigtigt meget og er ærgerlige over at vores programmer ikke kan afholdes -selvom det er udendørs.
Vi håber at se jer TIL MAJ MÅNED hvor restriktionerne forhåbentligt bliver ophævet eller opdateret så vi kan give en ny og bedre udmelding.


Med mange hilsner
Ørnereservatet
Peter Frank Wenzel
www.eagleworld.dk

Køb billetter og gavekort online her

Gå til webshoppen