Værd at vide

Værd at vide

Få svar på dine spørgsmål

Billetsalget foregår ved hovedbygningerne. Husk at have e-billet. Man parkerer først bilen inde i selve Ørnereservatet på P-pladserne og går dernæst ned til billetsalget. Vi åbner altid 1 time før forevisningen. Alle skal tjekke ind her, før man kan gå videre! Husk at holde afstand/køkultur ved billet indtjek til de andre gæster. 

Der er travlt i sommerferien. Vi minder om, at vi ikke har plads til mere end 500 personer pr. program. Derfor er det vigtigt at komme i god tid. Vi anbefaler at komme min. 1 time før forevisningen begynder. Vi kan ikke udelukke, at vi må afvise ved vores indkørsel hvis du ikke har reserveret plads, da mange ønsker at besøge os. Det er muligt at reservere plads i sæson 2022 -når man køber billet online!

Husk at ændre din reservation, hvis du har booket plads og ikke kan komme. E-billetten er åben og gælder dermed også til næste gang der er forevisning hvis der er udsolgt til en forevisning. 

Der er åbent i udstillingen og cafeen ca. 30 min. efter forevisningen

Ved internetbestillinger: Print den mail, du får fra os, og medbring den, eller vis den på smartphone eller tablet. Pas på naturen; spar på papiret og fremvis din bestilling på tablet eller smartphone. Du har billetten med det samme når du bestiller online. Husk, billetten er åben (dvs. ikke til en bestemt forevisning). Billet gælder til én forevisning. Hav venligst dit ordrenummer parat ved billethuset. Bestil her 

HUSK ALTID at tjekke ind ved billetsalget! Man kan ikke bare gå ind, selvom man har betalt online. Online bestilling giver ej ret til at springe over i køen. Online bestilling er kun ment som en billig måde at købe billet på.

Ja, man må gerne tage billeder*. Husk altid at tage billeder uden blitz! Ved brug af stativer / specielt fotoudstyr / meget lange linser mm., spørg da i Information for vejledning, inden du sætter det op på pladsen.

*Alle billeder er kun til privat brug!

Ja! Du kan nu reservere plads til dit besøg i Ørnereservatet(2022) når du køber e-billet i vores webshop –så er du sikret plads. Du får muligheden for reservation af plads i din ordrebekræftelse du modtager pr mail. Dog skal du tjekke ind ved vores billethus min. 20 før programmet begynder. (Kom i god tid -vi åbner 1 time før)(OBS: online bestilling giver ikke ret til at springe køen over). HUSK: Onlinebillet er åben (indtil du booker plads)- altså ikke til en bestemt forevisning. Online bestilling 

Vi har plads til 500 gæster pr. program i sommeren 2022. Langt de fleste gange er der god plads -men der kan være enkelte sommerdage hvor vi når max. antal og så bliver porten lukket og de sidste gæster bliver henvist til næste åbningstid.

Husk online billet er åben - og gælder derfor til næste åbningstid- hvis enten du kommer for sent eller der er max antal og vi må lukke porten

I sommerferien kan der blive lang kø ved indgangen og ved hovedvejen - så vi råder til god tålmodighed og at komme i god tid. NB.: Husk at overholde afstand på 1 meter til de andre gæster og de alm. færdselsregler og køkultur. Benyt P-pladserne og parker ikke langs veje..

KOM I GOD TID OG KØB BILLET ONLINE, vi åbner 1 time før

Nej, det er ikke returret på billetter, så hvis du ikke anvender billetter (købt online eller i butikken) eller må gå midt under forevisningen, får du ikke pengene tilbage. 

Ifølge "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter IKKE omfattet fortrydelsesretten. Desværre refunderes billetter altså ikke. MENgyldige onlinebilletter gælder i et helt sæson-år, og billetten må gerne overdrages til en ven eller familiemedlem, der kan anvende dem.

Husk at hunde og div. kæledyr ikke må medbringes til selve forevisningen!

Der kan hentes frisk vand i vores cafe til alle hundeejere, og der er endvidere skyggepladser til parkering også - spørg i Information. NB.: hunde kan luftes inden forevisningen og bagefter forevisningen på p-pladsen. Husk selv høm-høm poser!

Vi har et ved hovedporten, to ved p-pladsen og et ved billethuset og flere ved cafeen og forevisningspladsen. Brug ALTIDaffaldsstativerne!

Vi åbner for indgangsporten (billetsalg og cafe samt vores nye udstilling) ca. 1 time før selve forevisningen går i gang. Vi råder til, at man ankommer i god tid til Ørnereservatet

HUSK: Sæt din telefon på fly-funktion! Så ringer og forstyrrer den ikke. Sluk i iøvrigt alt andet elektronisk udstyr med Bluetooth, Wi-Fi, dataforbindelser osv., du ikke bruger under forevisningen, da vores lydanlæg mm. kan blive påvirket. Det sikrer også en bedre oplevelse for de andre gæster og dig selv. TAK!

Det er muligt at komme rundt med kørestol i Ørnereservatet.

Ved Ørnereservatets café kan man låne en kørestol. Hvis du vil låne kørestol, kan du med fordel booke kørestolen pr. mail til den dag i ankommer.

Dame-, herre- og handicaptoiletsamt pusleplads er inde i hovedbygningen ca. 50 meter til højre fra Informationen. I sommerferien 2022 er der også 4 ekstra udenfor vores cafe

Har du glemt eller tabt noget i Ørnereservatet, kan vi sende det til dig mod alm. portopris, hvis du skriver til os og beskriver det pr. e-mail. 

TAXI Rasmussen Else
Bindslev 98 93 88 03

TAXI Mogens Bang
Bindslev 30 70 86 81

TAXI Jan Godi Jensen
Hirtshals · 98 94 17 89

Husk, hvis du kommer fra Skiveren eller Åbo Camping, Bunken, Tannishus, Skagenstrand, Råbjergmile, Sindal med flere at medbringe og aflevere de købte billetter i vores billetsalg. Billetten skal altid være med campingpladsens eller hotellets stempel og have antal voksne / børn påskrevet - ellers er billetten ugyldig.

2021: VIGTIGT husk at booke plads ! klik her -hvis du kommer fra de ovenstående steder. Du gør sådan: Du skriver Campingpladsens/hotels navn i "ordrenummer" og medbringer de stemplede billetter til billethuset

Har du et Smartbox gavekort medbringes dette til billetsalget (vigtigt: medbring kode på telefon/ selve Smartbox-kassen, du har fået). Er du i tvivl kan du ringe til Smartbox:  89 88 79 76. Husk at aktivere koden hjemmefra. Det er ikke nødvendigt at ringe til os og bestille - I skal bare komme så scanner vi jer ind via stregkoden på gavekortet ! Se vores åbningstider her.

2021: VIGTIGT husk at booke plads ! klik her -hvis du har en Smartbox. Du gør sådan: Du skriver "Smartbox" i "ordrenummer" og medbringer selve smartboxen til billethuset

Kan du ikke få fat i os - så send en mail. Du skulle gerne have svar inden 24 timer.

Ørnereservatet har ledsagerordning i 2022

Husk gyldigt ledsagerkort, udstedt af Danske Handicaporganisationer, (DH) Dette skal fremvises ved indgangen sammen med dit sygesikringskort!

Du kan kontakte handicap.dk for at oprette ledsagerkort eller din kommune Borgerservice og få dem til at dække udgifterne til besøget. Husk i denne forbindelse kvittering fra besøget.

Vi har i øvrigt særlige fordelagtige pensionistpriser (+65), se evt. vores tilbud fra Ældresagen. Se mere under priser

Forevisningerne på Ørnereservatet foregår ubetinget på fuglenes betingelser

Publikum besøger fuglene på deres territorium, og sådan opfatter fuglene det også under en forevisning. Fuglene flyver frit over gæsterne, som til gengæld kun har et meget afgrænset område at færdes på. 

Fuglen er altså den frie, og mennesket er stækket og dette er den eneste måde, man kan få enkelte rovfugle til at acceptere flere mennesker samlet i nærheden på en gang. For der er mange af ørnereservatets fugle, som aldrig ville acceptere denne situation.

De flyver kun, når det er deres velkendte falkoner, som er i nærheden. Derfor ville det også være den rene tortur for fuglene at trække hobevis af mennesker gennem deres volierer. Her ved fuglene nemlig, at de har fred og ro - her yngler, hviler og pudser de sig, og en mængde fremmede mennesker ville skabe kolossal stress og utryghed. Det ville svare til, at vi skulle finde os i, at hundredvis af fremmede mennesker defilerede gennem vores soveværelse.

Nej, det kan man ikke! Ørnereservatet rovfugle er store, specielle, meget personlige og er ikke kæledyr. Ørnereservatets holdning er at fuglene nemt kan blive stressede når fremmede helt uden indsigt i rovfuglehåndtering og adfærd bliver sat sammen. Der findes dog en mulighed, men det er i forbindelse med et kursus og det er muligt på Falkonergården ved Fredensborg. Ørnereservatet har ikke planlagt kursusaktivitet i øjeblikket. Spørgsmålet kommer fra tid til anden da et lille udvalg af vores gæster - desværre har set amatøragtige forhold for fugle på diverse markeder og pladser. Der er beklageligvis ukvalificerede mennesker som flyver fugle i liner og snore og stribevis af voksne og børn skal klappe og rører ved dem bagefter. Det tager vi afstand for her og kan på ingen måde støtte disse forhold.

Der er til tider tørt i naturen, og i disse perioder er der øget risiko for, at der kan opstå skov- og andre naturbrande. Rygning kan derfor kun foregå udenfor i vores cafeområde ved de opsatte stativer til rygning! Alle andre steder er det strengt forbudt.

 

Coronapas:
Der skal ikke vises Coronapas i 2022

Mundbind:
Der skal ikke bæres Mundbind i Ørnereservatet 2022

Vi glæder os til at se dig!


Læs hele vores 2021 opdatering her

 

 

Vi satser altid på at levere det ypperste for vores publikum i løbet af forevisningernes program der varer ca. 1 god time – dog, skal det bemærkes at selvom vi ikke viger for hverken blæst eller regn, så arbejder vi på dyrenes præmisser. Dvs. at der i sjældne tilfælde kan være en enkelt fugl eller hest der er på pause og således ikke indgår i dagens program.

Udover vores store program på ca. 1 time har vi i juli særligt ekstra kongeørne program kl. 10 og ekstra kondor program kl. 15, men ikke begge dele på samme tid.

Se mere om vores program her:

https://eagleworld.dk/planlaeg-dit-besoeg/program

Ja, der kommer flere gæster i vores højsæson (sommerferien). Efter 15. august er der ikke nær så travlt

Hele vores program afholdes udenfor i sommerferien. Husk at tage tøj med efter vejrforhold, regnslag, paraply osv.. Se vejrudsigt her

Vi er ved at forberede et nyt slags program i vores nye hal som vi forventer begynder i løbet af 2022/23

Læs om hallen her

 

Hvis du ikke har fået din e-billet på mail, kan der være flere årsager. Den kan ligge i dit spamfilter, der kan være en fejl i den indtastede mail fx glemt et bogstav osv. Men vi finder dig nemt i vores billetsystem ved ankomst i billetlugen når du oplyser navn/telefonnummer, så det er ingen problem :-)

 

Ja, det må man godt. Dog er det kun muligt at sidde udenfor med dette dvs. ved p-pladserne (ikke i cafeområde). Oprydning efter sig selv er meget vigtigt og nødvendigt. Se efter skraldestativer. Vi vil også meget gerne i støtter vores CAFE hvor man kan købe kage, is, kaffe, sodavand

Ørnereservatets program foregår udenfor i ca. 1 time. Man sidder ned under forevisningen. Vigtigt: Husk at medbringe tøj efter vejrforhold - regnjakker, regnslag, paraplyer m.m. Vi aflyser ikke vores programmer pga. regnvejr og lignende. Dog kan torden/sne, hård kuling (fra 17 m/sek. lokalt) eller kraftig regn lokalt/ oversvømmelser være undtagelser. Se vejrudsigt lokalt her

Hvis du er FDM medlem og gerne vil booke plads. Du gør sådan: Du indtaster dit FDM medlemsnummer i feltet "ordrenummer" Husk du skal betale ved ankomst med dit kreditkort. Book plads her

Sådan får du din rabat til Ørnereservatet:
Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele. 
Køb entrébillet ved ankomst til Ørnereservatet og betal med dit tilmeldte betalingskort.

Hvis du har købt din billet via Billetsalget.dk og gerne vil booke plads. Du gør sådan: Du indtaster "Billetsalget"  i feltet "ordrenummer" Husk du skal fremvise din billet ved ankomst før du kan gå ind. Book plads her

Hvis du har fået en rabatkupon via Skolemælk og gerne vil booke plads. Du gør sådan: Du indtaster "Skolemælk" i feltet "ordrenummer" Husk du skal betale ved ankomst med dit kreditkort. Book plads her

Hvis du har fået din billet via Danish Crown og gerne vil booke plads. Du gør sådan: Du indtaster "Danish Crown"  i feltet "ordrenummer" Husk du skal fremvise din billet ved ankomst før du kan gå ind. Book plads her

Vi overdrager kun fjer fra vores rovfugle til kulturelle formål eller særlig interesse - eksempelvis indiansk shamanisme. Det kan også være til undervisning/skole eller museumsbrug. Skriv til os [email protected] for at høre mulighederne.

Åbningstider

Få et overblik over sæsonens forevisninger samt parkens åbningstider her

SE SÆSONENS ÅBNINGSTIDER

GENVEJE

Se også:

Køb billetter og gavekort online her

Gå til webshoppen