Værd at vide

Værd at vide

Få svar på dine spørgsmål

Billetsalget foregår ved hovedbygningerne. Husk at have e-billet parat med QR kode. Man parkerer først bilen inde i selve Ørnereservatet på P-pladserne og går dernæst ned til billetsalget. Vi åbner altid 1 time før forevisningen. Alle skal tjekke ind her, før man kan gå videre! Husk at holde afstand/køkultur ved billet indtjek til de andre gæster. Når man har købt online billet er man sikret plads!

Der er travlt i sommerferien. Vi minder om, at vi ikke har plads til mere end 500 personer pr. program. Derfor er det vigtigt at komme i god tid. Vi anbefaler at komme min. 1 time før forevisningen begynder. Vi kan ikke udelukke, at vi må afvise ved vores indkørsel hvis du ikke har købt online billet, da mange ønsker at besøge os. Når man køber billet online er det til en bestemt dag!

 

Der er åbent i udstillingen og cafeen ca. 30 min. efter forevisningen

Ved internetbestillinger: Hav venligst din QR kode parat ved billethuset. Den scanner vi.

Online bestilling skal altid tjekkes ind og scannes ved billethus

Man må ikke gå ind -uden at din billet er scannet.

Du bestiller altid billet til en bestemt forevisning. Det er kun Billetlugen.dk der varetager processen af onlinekøbet af din billet. Derfor er dem til du skal kontakte hvis du ikke har modtaget din billet eller hvis der er en fejl.

I henhold til dansk lovgivning, er køb af billetter ikke omfattet af returretten, og du kan derfor ikke få dine penge refunderet, hvis du bliver forhindret i at komme
Har du spørgsmål i forhold til købet af din online billet skal du skrive til kundeservice@billetlugen.dk

Læs mere her

Ja, man må gerne tage billeder*. Husk altid at tage billeder uden blitz! Ved brug af stativer / specielt fotoudstyr / meget lange linser mm., spørg da i Information for vejledning, inden du sætter det op på pladsen.

*Alle billeder er kun til privat brug!

Du er sikret plads når du køber online billet! Dog skal du tjekke ind ved vores billethus min. 20 før programmet begynder. (Kom i god tid -vi åbner 1 time før)(OBS: online bestilling giver ikke ret til at springe køen over. Alle skal tjekkes ind og scannes!) Online bestilling er altid til en bestemt dag

Vi har plads til 500 gæster pr. program. Langt de fleste gange er der god plads -men der kan være enkelte sommerdage hvor vi når max. antal og så bliver porten lukket og de sidste gæster bliver henvist til næste åbningstid.

Billet du køber online er til en bestemt dag. Billetten refunderes ikke. Man er altid sikret plads ved at købe billet online i vores webshop.

I sommerferien kan der blive lang kø ved indgangen og ved hovedvejen - så vi råder til god tålmodighed og at komme i god tid. NB.: Husk at overholde afstand på 1 meter til de andre gæster og de alm. færdselsregler og køkultur. Benyt P-pladserne og parker ikke langs veje..

KOM I GOD TID OG KØB BILLET ONLINE, vi åbner 1 time før

Nej, det er ikke returret på billetter, så hvis du ikke anvender billetter (købt online eller i butikken) eller må gå midt under forevisningen, får du ikke pengene tilbage. 

Ifølge "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter IKKE omfattet fortrydelsesretten. Desværre refunderes billetter altså ikke. Online billet gælder kun til en bestemt dag du har valgt i bestillingen!

Husk at hunde og div. kæledyr ikke må medbringes til selve forevisningen!

Der kan hentes frisk vand i vores cafe til alle hundeejere, og der er endvidere skyggepladser til parkering også - spørg i Information. NB.: hunde kan luftes inden forevisningen og bagefter forevisningen på p-pladsen. Husk selv høm-høm poser!

Vi har et ved hovedporten, to ved p-pladsen og et ved billethuset og flere ved cafeen og forevisningspladsen. Brug ALTID affaldsstativerne!

Vi åbner for indgangsporten (billetsalg og cafe samt vores nye udstilling) ca. 1 time før selve forevisningen går i gang. Vi råder til, at man ankommer i god tid til Ørnereservatet

HUSK: Sæt din telefon på fly-funktion! Så ringer og forstyrrer den ikke. Sluk i iøvrigt alt andet elektronisk udstyr med Bluetooth, Wi-Fi, dataforbindelser osv., du ikke bruger under forevisningen, da vores lydanlæg mm. kan blive påvirket. Det sikrer også en bedre oplevelse for de andre gæster og dig selv. TAK!

Det er muligt at komme rundt med kørestol i Ørnereservatet.

Ved Ørnereservatets café kan man låne en kørestol. Hvis du vil låne kørestol, kan du med fordel booke kørestolen pr. mail til den dag i ankommer.

Dame-, herre- og handicaptoilet samt pusleplads er inde i hovedbygningen ca. 50 meter til højre fra Informationen. 

Har du glemt eller tabt noget i Ørnereservatet, kan vi sende det til dig mod alm. portopris, hvis du skriver til os og beskriver det pr. e-mail. 

Husk, hvis du kommer fra Skiveren eller Åbo Camping, Bunken, Tannishus, Skagenstrand, Råbjergmile, Sindal med flere- at medbringe og aflevere de købte billetter i vores billetsalg. Billetten skal altid være med campingpladsens eller hotellets stempel og have antal voksne / børn påskrevet - ellers er billetten ugyldig.

 

Har du et Smartbox gavekort medbringes dette til billetsalget (vigtigt: medbring kode på telefon/ selve Smartbox-kassen, du har fået). Er du i tvivl kan du ringe til Smartbox:  89 88 79 76. Husk at aktivere koden hjemmefra. Det er ikke nødvendigt at ringe til os og bestille - I skal bare komme så scanner vi jer ind via stregkoden på gavekortet ! Se vores åbningstider her.

 

Kan du ikke få fat i os - så send en mail. Du skulle gerne have svar inden 24 timer.

Ørnereservatet har ledsagerordning i 2024

Husk gyldigt ledsagerkort, udstedt af Danske Handicaporganisationer, (DH) Dette skal fremvises ved indgangen sammen med dit sygesikringskort!

Du kan kontakte handicap.dk for at oprette ledsagerkort eller din kommune Borgerservice og få dem til at dække udgifterne til besøget. Husk i denne forbindelse kvittering fra besøget.

Vi har i øvrigt særlige fordelagtige pensionistpriser (+65), se evt. vores tilbud fra Ældresagen. Se mere under priser

Forevisningerne på Ørnereservatet foregår ubetinget på fuglenes betingelser

Publikum besøger fuglene på deres territorium, og sådan opfatter fuglene det også under en forevisning. Fuglene flyver frit over gæsterne, som til gengæld kun har et meget afgrænset område at færdes på. 

Fuglen er altså den frie, og mennesket er stækket og dette er den eneste måde, man kan få enkelte rovfugle til at acceptere flere mennesker samlet i nærheden på en gang. For der er mange af ørnereservatets fugle, som aldrig ville acceptere denne situation.

De flyver kun, når det er deres velkendte falkoner, som er i nærheden. Derfor ville det også være den rene tortur for fuglene at trække hobevis af mennesker gennem deres volierer. Her ved fuglene nemlig, at de har fred og ro - her yngler, hviler og pudser de sig, og en mængde fremmede mennesker ville skabe kolossal stress og utryghed. Det ville svare til, at vi skulle finde os i, at hundredvis af fremmede mennesker defilerede gennem vores soveværelse.

Nej, det kan man ikke! Ørnereservatet rovfugle er store, specielle, meget personlige og er ikke kæledyr. Ørnereservatets holdning er at fuglene nemt kan blive stressede når fremmede helt uden indsigt i rovfuglehåndtering og adfærd bliver sat sammen. Der findes dog en mulighed, men det er i forbindelse med et kursus og det er muligt på Falkonergården ved Fredensborg. Ørnereservatet har ikke planlagt kursusaktivitet i øjeblikket. Spørgsmålet kommer fra tid til anden da et lille udvalg af vores gæster - desværre har set amatøragtige forhold for fugle på diverse markeder og pladser. Der er beklageligvis ukvalificerede mennesker som flyver fugle i liner og snore og stribevis af voksne og børn skal klappe og rører ved dem bagefter. Det tager vi afstand for her og kan på ingen måde støtte disse forhold.

Der er til tider tørt i naturen, og i disse perioder er der øget risiko for, at der kan opstå skov- og andre naturbrande. Rygning kan derfor kun foregå udenfor i vores cafeområde ved de opsatte stativer til rygning! Alle andre steder er det strengt forbudt.

Vi satser altid på at levere det ypperste for vores publikum i løbet af forevisningernes program der varer ca. 1 god time – dog, skal det bemærkes at selvom vi ikke viger for hverken blæst eller regn, så arbejder vi på dyrenes præmisser. Dvs. at der i sjældne tilfælde kan være en enkelt fugl eller hest der er på pause og således ikke indgår i dagens program.

Udover vores store program på ca. 1 time har vi i juli særligt ekstra kongeørne program kl. 10 og ekstra kondor program kl. 15, men ikke begge dele på samme tid.

Se mere om vores program her:

https://eagleworld.dk/planlaeg-dit-besoeg/program

Ja, der kommer flere gæster i vores højsæson (sommerferien). Efter 15. august er der ikke nær så travlt

Hele vores program afholdes udenfor i sommerferien. Husk at tage tøj med efter vejrforhold, regnslag, paraply osv.. Se vejrudsigt her

Vi har et helt særligt program med heste og falke i vores nye kondorhal. En eksklusiv forevisning med både fremvisning og foredrag i hal og udendørs forevisning koster 9500 kr. inkl. max. 50 pers. Varighed ca. 70 min. Hør om booking-mulighederne her: info@eagleworld.dk

Læs om hallen her

 

Hvis du ikke har fået din e-billet på mail, kan der være flere årsager. Den kan ligge i dit spamfilter, der kan være en fejl i den indtastede mail fx glemt et bogstav osv. Tjek i Billetlugen.dk -de kan hjælpe dig med at få billetten sendt igen på mail

 

Ja, det må man godt. Dog er det kun muligt at sidde udenfor med dette dvs. ved p-pladserne (ikke i cafeområde). Oprydning efter sig selv er meget vigtigt og nødvendigt. Se efter skraldestativer. Vi vil også meget gerne i støtter vores CAFE hvor man kan købe kage, is, kaffe, sodavand

Ørnereservatets program foregår udenfor i ca. 1 time. Man sidder ned under forevisningen. Vigtigt: Husk at medbringe tøj efter vejrforhold - regnjakker, regnslag, paraplyer m.m. Vi aflyser ikke vores programmer pga. let regnvejr og lignende. Dog kan torden/sne, hård kuling (fra 17 m/sek. lokalt) eller kraftig regn lokalt / oversvømmelser være undtagelser. Hold øje med vores Facebook side

Se vejrudsigt lokalt her

Hvis du har købt din billet via Billetsalget.dk kan du enten printe den ud eller fremvise den på din telefon ved ankomst

Hvis du har fået en rabatkupon via Skolemælk kan du få rabat ved alternativt at købe billet i vores webshop og få 20% rabat ved at indtaste denne rabatkode Eaglerabat2023 og vise dit medlemskort/rabatkupon i billethuset ved ankomst

Har du fået billet fra Danish Crown tager du dem med til vores ved ankomst

Vi overdrager kun fjer fra vores rovfugle til kulturelle formål eller særlig interesse - eksempelvis indiansk shamanisme. Det kan også være til undervisning/skole eller museumsbrug. Skriv til os info@eagleworld.dk for at høre mulighederne.

GAVEKORT TIL ØRNERESERVATET

Vores Gavekort hos Billetlugen til Ørnereservatet

Bestilling af Gavekort:

Giv en uforglemmelig oplevelse i Ørnereservatet med vores personligt designede gavekort fra Billetlugen. Dette gavekort er specielt tilpasset til at give adgang til den enestående verden af ørne og natur. Vælg et design, tilføj en personlig besked, og vælg det ønskede beløb. Læg gavekortet i kurven og vælg din foretrukne leveringsmetode.

Køb gavekort her

Indløsning af Gavekort:

Billetlugens gavekort er nøglen til en unik oplevelse i Ørnereservatet. Modtageren af gavekortet kan nemt indløse det til billetkøb specifikt til Ørnereservatet på www.billetlugen.dk. Når billetterne til reservatet lægges i kurven, indtastes gavekortets nummer under checkout. Beløbet på gavekortet trækkes derefter fra den samlede pris på købet. Eventuelle ubrugte midler forbliver på gavekortet til senere brug ved en anden besøg i Ørnereservatet.

Indløs gavekort her

Betingelser:

Gavekortet kan indløses inden for de første 36 måneder fra købsdatoen.
Gavekortets værdi kan ikke udbetales, men kan fuldt ud benyttes til billetkøb specifikt til Ørnereservatet på www.billetlugen.dk i hele gavekortets gyldighedsperiode.
Det er muligt at anvende flere gavekort per ordre, men gavekortet kan ikke anvendes til køb af nye gavekort eller til ordrer, der allerede er blevet gennemført.
Har du spørgsmål eller behov for yderligere information? Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, og vi vil med glæde hjælpe dig.

Giv en betagende oplevelse i Ørnereservatet med Billetlugens gavekort!

Ørnereservatet afholder desværre ikke programmer andre steder end i Ørnereservatet. Dette skyldes, at vores dyr trives bedst i deres eget område og føler sig mest trygge under de forhold i vores område og natur, som de kender. Derfor kan vores programmer kun opleves i Ørnereservatet, som er beliggende her ved Skagen. Vi bestræber os på at give vores dyr de bedste betingelser for trivsel og sikre, at vores besøgende får en unik oplevelse i vores reservat.

Åbningstider

Få et overblik over sæsonens forevisninger samt parkens åbningstider her

SE SÆSONENS ÅBNINGSTIDER

GENVEJE

Se også:

Køb billetter og gavekort online her

Gå til webshoppen