Værd at vide

Værd at vide

Få svar på dine spørgsmål

Billetsalget foregår ved hovedbygningerne. Man parkerer først bilen inde i selve Ørnereservatet på P-pladserne og går dernæst ned til billetsalget. Vi åbner altid 1 time før forevisningen. Alle skal tjekke ind her, før man kan gå videre!

Der er åbent i udstillingen og cafeen ca. 30 min. efter forevisningen

Ørnereservatets program foregår udenfor i ca. 1 time. Man sidder ned under forevisningen. Vigtigt: Husk at medbringe tøj efter vejrforhold - regnjakker, regnslag, paraplyer m.m. Vi aflyser ikke vores programmer pga. regnvejr og lignende. Dog kan snestorm, orkan eller styrtregn med oversvømmelser være undtagelser.

Ved internetbestillinger: Print den mail, du får fra os, og medbring den, eller vis den på smartphone eller tablet.Pas på naturen; spar på papiret og fremvis din bestilling på tablet eller smartphone.Du har billetten med det samme når du bestiller online. Husk, billetten er åben (dvs. ikke til en bestemt forevisning). Billet gælder til én forevisning. Hav venligst dit ordrenummer parat ved billethuset. Bestil her 

HUSK ALTID at tjekke ind ved billetsalget! Man kan ikke bare gå ind, selvom man har betalt online. Online bestilling giver ej ret til at springe over i køen. Online bestilling er kun ment som en billig måde at købe billet på.

Ja, man må gerne tage billeder*. Husk altid at tage billeder uden blitz! Ved brug af stativer / specielt fotoudstyr / meget lange linser mm., spørg da i Information for vejledning, inden du sætter det op på pladsen.

*Alle billeder er kun til privat brug!

Nej, det kan man ikke. Derfor anbefaler vi at komme i god tid. Vi åbner 1 time før forevisning. Men du kan købe billet online (OBS: online bestilling giver ikke ret til at springe køen over). HUSK: Onlinebillet er åben - altså ikke til en bestemt forevisning. Online bestilling er kun ment som en økonomisk måde at købe billet på. 

Nej, vi har plads til næsten 1000 gæster pr. program. I sommerferien kan der blive lang kø ved indgangen og ved hovedvejen - så vi råder til god tålmodighed og at komme i god tid. NB.: Husk at overholde de alm. færdselsregler og køkultur. Benyt P-pladserne og parker ikke langs veje.

Nej, det er ikke returret på billetter, så hvis du ikke anvender billetter (købt online eller i butikken) eller må gå midt under forevisningen, får du ikke pengene tilbage. 

Ifølge "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter IKKE omfattet fortrydelsesretten. Desværre refunderes billetter altså ikke. MENgyldige onlinebilletter gælder i et helt sæson-år, og billetten må gerne overdrages til en ven eller familiemedlem, der kan anvende dem.

Husk at hunde og div. kæledyr ikke kan medbringes til selve forevisningen!

Der kan hentes frisk vand i vores cafe til alle hundeejere, og der er endvidere skyggepladser til parkering også - spørg i Information. NB.: hunde kan luftes inden forevisningen og bagefter forevisningen på p-pladsen. Husk selv høm-høm poser!

Vi har et ved hovedporten, to ved p-pladsen og et ved billethuset og flere ved cafeen og forevisningspladsen. Brug ALTIDaffaldsstativerne!

Vi åbner for indgangsporten (billetsalg og cafe samt vores nye udstilling) ca. 1 time før selve forevisningen går i gang. Vi råder til, at man ankommer i god tid til Ørnereservatet

HUSK: Sæt din telefon på fly-funktion! Så ringer og forstyrrer den ikke. Sluk i iøvrigt alt andet elektronisk udstyr med Bluetooth, Wi-Fi, dataforbindelser osv., du ikke bruger under forevisningen, da vores lydanlæg mm. kan blive påvirket. Det sikrer også en bedre oplevelse for de andre gæster og dig selv. TAK!

Ja, der er gratis Wi-Fi i hele Ørnereservatet.

Det er muligt at komme rundt med kørestol i Ørnereservatet.

Ved Ørnereservatets café kan man låne en kørestol. Hvis du vil låne kørestol, kan du med fordel booke kørestolen pr. mail til den dag i ankommer.

Dame-, herre- og handicaptoiletsamt pusleplads er inde i hovedbygningen ca. 50 meter til højre fra Informationen.

Har du glemt eller tabt noget i Ørnereservatet, kan vi sende det til dig mod alm. portopris, hvis du skriver til os og beskriver det pr. e-mail. 

TAXI Rasmussen Else
Bindslev 98 93 88 03

TAXI Mogens Bang
Bindslev 30 70 86 81

TAXI Jan Godi Jensen
Hirtshals · 98 94 17 89

Husk, hvis du kommer fra Skiveren eller Åbo Camping, Bunken, Tannishus, Skagenstrand, Råbjergmile, Sindal med flere at medbringe og aflevere de købte billetter i vores billetsalg. Billetten skal altid være med campingpladsens eller hotellets stempel og have antal voksne / børn påskrevet - ellers er billetten ugyldig.

Har du et Smartbox gavekort medbringes denne til billetsalget (vigtigt: medbring selve Smartbox-kassen, du har fået). Husk at aktivere koden hjemmefra. Det er ikke nødvendigt at ringe til os og bestille - I skal bare komme. Se åbningstider her.

Kan du ikke få fat i os - så send en mail. Du skulle gerne have svar inden 24 timer.

Ørnereservatet giver ikke gratis adgang til ledsagerordning, men du kan kontakte din kommune (Borgerservice) og evt. få dem til at dække udgifterne til besøget. Husk i denne forbindelse kvittering fra besøget.

Vi har særlige fordelagtige pensionistpriser, som kun gælder til personer over 65 år. Se mere under priser.

Forevisningerne på Ørnereservatet foregår ubetinget på fuglenes betingelser

Publikum besøger fuglene på deres territorium, og sådan opfatter fuglene det også under en forevisning. Fuglene flyver frit over gæsterne, som til gengæld kun har et meget afgrænset område at færdes på. 

Fuglen er altså den frie, og mennesket er stækket og dette er den eneste måde, man kan få enkelte rovfugle til at acceptere flere mennesker samlet i nærheden på en gang. For der er mange af ørnereservatets fugle, som aldrig ville acceptere denne situation.

De flyver kun, når det er deres velkendte falkoner, som er i nærheden. Derfor ville det også være den rene tortur for fuglene at trække hobevis af mennesker gennem deres volierer. Her ved fuglene nemlig, at de har fred og ro - her yngler, hviler og pudser de sig, og en mængde fremmede mennesker ville skabe kolossal stress og utryghed. Det ville svare til, at vi skulle finde os i, at hundredvis af fremmede mennesker defilerede gennem vores soveværelse.

Som udgangspunkt, nej. Ørnereservatet rovfugle er store, specielle, meget personlige og er ikke kæledyr. Ørnereservatets holdning er at fuglene nemt kan blive stressede når fremmede helt uden indsigt i rovfuglehåndtering og adfærd bliver sat sammen. Der findes dog en mulighed, men det er i forbindelse med et kursus og det er gengæld muligt på Falkonergården ved Fredensborg. Ørnereservatet har ikke planlagt kursusaktivitet i øjeblikket.

Der er til tider tørt i naturen, og i disse perioder er der øget risiko for, at der kan opstå skov- og andre naturbrande. Rygning kan derfor kun foregå udenfor i vores cafeområde ved de opsatte stativer til rygning! Alle andre steder er det strengt forbudt.

Åbningstider

Få et overblik over sæsonens forevisninger samt parkens åbningstider her

SE SÆSONENS ÅBNINGSTIDER

GENVEJE

Se også:

Køb billetter og gavekort online her

Gå til webshoppen