Artikel

Gå tilbage til oversigt

Kun for børn: B….ØRNEKLUBBEN

KUN FOR BØRN
B….ØRNEKLUBBEN

Vi laver i år arrangementer kun for børn og inviterer dem, der gerne vil opleve noget ekstra med i B...Ørneklubben. Alle i alderen 6-12 år kan blive medlem for kr. 300,- kroner for hele sæsonen i 2018.

Et medlemskab giver ret til, at du kan komme gratis ind i Ørnereservatet alle de gange, du har lyst, hvis du har en voksen med, der betaler entré.

Her kan du selvfølgelig se opvisninger med de mange rovfugle, falkonerer og heste og være med de gange, hvor vi skærer dyr op til fuglemad som for eksempel ræve, rådyr, fasaner og rotter.

Vilde oplevelser

Men med dit medlemskab i B...Ørneklubben får du lov til meget mere.

Du får en ørne-kasket, kan købe vores ørne-maskot hr. Ørn til 60 kr (halv pris), og som noget helt specielt inviterer vi dig til arrangementer 2-4 gange i løbet af 2018.

Og her får du virkelig lov til at opleve noget.

Rovfugle og bål

Vi laver bål i terrænet, snitter pølsepinde og laver snobrød. En falkoner hjælper jer og tager en af sine ørne eller falke med ud til bålet og fortæller om fugle og viser jer, hvad den kan.

I kommer meget tæt på rovfuglen og kan spørge om alt det, I gerne vil vide og kan også lære, hvad det kræver at blive falkoner. I hører en masse om, hvordan vi mennesker kan kommunikere med rovfuglene, så de gør det, de skal.

 

Foto: Colourbox.dk

 

Sov med rovfugle

Et arrangement for dem, der vil opleve rovfuglene om natten. Vi observerer rovfuglene og lytter til deres forskellige lyde og skrig.

I godt vejr tænder vi bål og får fortalt masser af historier om ørnene og falkene.

Vi overnatter i vores to nye, store huler i udstillingslokalet i soveposer og på liggeunderlag, som du selv skal tage med. Til gengæld sørger vi for morgenmad næste dag.

Fugle-ræs

Rovfugle flyver og styrtdykker med helt fantastiske hastigheder helt op til 400 kilometer i timen, men der er stor forskel på, hvordan de flyver og navigerer.

Til fugle-ræs sætter vi spot på fuglenes hastigheder og demonstrerer, hvordan de bærer sig ad med at flyve så hurtigt. Vi fortæller hvordan vi har målt deres forskellige hastigheder og hvilke metoder, vi bruger for at fart-træne med dem.

Til sidst laver vi ræs med fuglene ude i vores reservat. Vores falkonerer tager 3-4 forskellige rovfugle med ud i terrænet, hvor I skal gætte, hvor hurtigt fuglene flyver. I kommer selv til at tage tid på fuglene og den, der gætter flest rigtige tider, vinder en ørne-maskot

 

Foto: Colourbox.dk

Jagttræning

Vi træner hver dag vores ørne og falke i at gå på jagt. Vi tager en lille gruppe med fra B...Ørneklubben ud i terrænet, hvor I ser, hvordan vi gør.

I kommer måske til at slæbe et ræveskind efter jer eller er med til at gøre en falke-lokke, en slags attrap for et bytte, klar til jagt ved at sætte fjer eller stykker af skind på den, før turen starter.

Og så går vi en tur ud i vores 30 hektar store terræn med en falkoner og en jagthund, der samarbejder med fuglen og falkoneren. Vi kommer til at gå omkring en kilometer, før vi vender tilbage.

Sådan gør du

Hvis du har fået lyst til at være med i B...Ørneklubben eller vil give det som gave til en, du kender, skal du melde dig ind på vores hjemmeside Eagleworld.dk under menupunktet Webshop. (kommer meget snart)

Her skal vi have dit navn, adresse, alder og din email, hvor du får besked om arrangementer, som du skal melde dig til på forhånd, så vi kan se, hvor mange deltagere, der er.

Der er begrænset deltagerantal til hvert arrangement, så det gælder om at tilmelde sig hurtigt for at få en plads

Køb billetter og gavekort online her

Gå til webshoppen