Artikel

Gå tilbage til oversigt

Vil du flyve med verdens største ørne?

Så kan det være muligheden står lige for døren da Ørnereservatet søger en medarbejder med de rette kvalifikationer til ørne og falketræning.

Jobbet er helt unikt og det betyder også et stort ansvar

Vil du ride med smukke heste og flyve med verdens største ørne?

Så kan det være muligheden står lige for døren da Ørnereservatet søger en medarbejder med de rette kvalifikationer til vores heste samt oplæring i ørne og falketræning. Jobbet er helt unikt og det betyder også et stort ansvar og stærk interesse på forhånd for dyr og adfærd.

Vi forventer du er serviceminded, udadvendt, selvstændig og fleksibel med arbejdstider- og er god til at organisere din hverdag. Naturinteresse og god til kundepleje. Interessere sig aktivt for virksomhedens drift og løbende udstillinger.

Skrap til praktisk arbejde

-og ikke bange for udfordringer –også når det ikke lige er i arbejdstiden. Har is i maven under pressede situationer. Kommunikativ og iderig. Pænt sprog samt dannet og høflig optræden.

Du er moden og kvik i tankegangen og kan samarbejde professionelt med ledelse og det øvrige team.

Det skal være interessen for jobbet der driver værket

Kender evt. til arbejde i zoos eller større landbrug/virksomheder. Lagerstyring, rengøring og foderforberedelse. Jobbet er fuldtid. Du er vant til en travl hverdag.

Du kan holde foredrag for publikum. Sprog: dansk, engelsk og gerne tysk.

Se mere om Ørnereservatet på www.eagleworld.dk

Det er en fordel, at du:

· er en erfaren rytter (forventes)

· har interesse for jagt

· er i god fysisk form

· er god til at overskue og løse praktiske opgaver

· har interesse i at formidle din viden om kultur-historie-biologi og rovfugle til vores publikum.

Om Ørnereservatet:

Ørnereservatets historie strækker sig over mere end 43 år og har længe været en vigtig del af den internationale oplysning om rovfugle. I modsætning til traditionelle dyreparker besøger publikum Ørnereservatet på rovfuglenes præmisser. Derfor er publikumsarealet begrænset, og dyrenes areal er ubegrænset. Rovfuglene kan frit vælge publikum til og fra, og det stiller naturligvis større krav til personalets faglige indsigt – og til tilliden mellem dyr og mennesker.

Vores team

- består af en dygtig kerne af falkonerer og andre medarbejdere, som sammen udfører en række meget forskellige og vigtige opgaver i forbindelse med Ørnereservatets daglige drift. Med respekt for såvel stolte traditioner som nye idéer sætter vi en ære i at give vores gæster store oplevelser og ny viden om de imponerende og dybt fascinerende rovfugle.

Du kan læse mere om vores baggrund og historie her: https://eagleworld.dk/historie

Du har kørekort:
B(Almindelig bil)

 

Ansøgning:
Via e-mail: eagleworldansoeg@gmail.com

Køb billetter og gavekort online her

Gå til webshoppen