Ledige stillinger

Ledige stillinger

Vil du være en del af Team Eagleworld 2024?

0 ledig stilling "speaker"

0 ledig stilling "falkoner" 

0 ledige stillinger "dyrepasser"  

0 ledige stillinger "cafe"

 

Praktisk (gælder alle stillingsopslag):

Der kan ikke afholdes ferie i sommermånederne da vi er en sæsonbestemt virksomhed. Du skal selv finde bolig i området og komme ved egen hjælp til arbejdet. Du skal bare huske at sende en helt normal ansøgning til os for at komme i betragtning til en samtale.

 

Falkoner 

Hos Ørnereservatet søger vi altid nye dygtige medlemmer til vores team. Er du passioneret og interesseret omkring ørne, natur og opdræt af fuglene, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Vi opfordrer dig endvidere til at holde løbende øje med denne side, så du kan se nuværende jobopslag.

Drømmer du om en fremtid som falkoner, kan Ørnereservatet også være arnestedet for din drøm. Peter Frank Wenzel uddanner 1 til 2 som falkoner særligt i Ørnereservatet. Uanset om du som kommende falkoner har en baggrund som biolog eller bag kassen i et supermarked, har du hos os mulighed for en professionel falkoneruddannelse. Vi har mange ansøgere, og udvælgelsesprocessen sker i høj grad med vægt på din håndtering af fuglene - og det er faktisk mere retvisende at sige, at de vælger deres partnere i højere grad end omvendt. Uddannelsen som professionel falkoner varer som udgangspunkt to år.

Update 1-1-24: Vi har PT. 0 ledig stilling "falkoner" 

 

Øvrige ledige stillinger:

 

  • Allround-hjælp

Vil du være en del af Team Eagleworld.dk? Lige nu søger vi en allround-hjælp med særlig erfaring i praktisk arbejde.

Update 01-01-24: Vi har PT. 0 ledig stilling "Allround-hjælp"

 

  • Cafe og receptionsområde / museum / heste 

Update 01-01-24: Vi har PT. 0 ledige stilling "cafe"

  • "Cafemedarbejdere og all round-medhjælpere". Vi søger en frisk og udadvendt medarbejder, som vil være en del af en travl og dynamisk virksomhed på deltid ca. 20 timer om ugen.
  • Du skal sende din ansøgning her: eagleworldansoeg@gmail.com
  • Husk at skrive "Cafemedarbejder ansøgning" i emnefeltet!
  • Læs mere om stillingen her

Vil du vide mere om dagligdagen hos os, kan du læse her. Er du interesseret i fuglene, og vil du have en storslået oplevelse med de imponerende rovfugle og de smukke heste, er du velkommen til at besøge os. Du kan købe en billet i reservatet, ligesom du kan købe en billet online her.

Åbningstider

Få et overblik over sæsonens forevisninger samt parkens åbningstider her

SE SÆSONENS ÅBNINGSTIDER

GENVEJE

Se også:

Køb billetter og gavekort online her

Gå til webshoppen