Ledige stillinger

Ledige stillinger

Vil du være en del af Team Eagleworld?

Hos Ørnereservatet søger vi ofte nye medlemmer af vores team. Er du passioneret og interesseret omkring ørne, natur og opdræt af fuglene, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Vi opfordrer dig endvidere til at holde løbende øje med denne side, så du kan se nuværende jobopslag.

Drømmer du om en fremtid som falkoner, kan Ørnereservatet også være arnestedet for din drøm. Peter Frank Wenzel uddanner 1 til 2 som falkoner særligt i Ørnereservatet. Uanset om du som  kommende falkoner har en baggrund som biolog eller bag kassen i et supermarked, har du hos os mulighed for en professionel falkoneruddannelse. Vi har mange ansøgere, og udvælgelsesprocessen sker i høj grad med vægt på din håndtering af fuglene - og det er faktisk mere retvisende at sige, at de vælger deres partnere i højere grad end omvendt. Uddannelsen som professionel falkoner varer som udgangspunkt to år.

Læs mere her

 

  • 22.10.2020

Vi har ingen ledige stillinger i øjeblikket!

  • Du kan ansøge uopfordret her: [email protected]
  • Husk at skrive "uopfordret ansøgning" i emnefeltet!

 

Vil du vide mere om dagligdagen hos os, kan du læse her. Er du interesseret i fuglene, og vil du have en storslået oplevelse med de imponerende rovfugle og de smukke heste, er du velkommen til at besøge os. Du kan købe en billet i reservatet, ligesom du kan købe en billet online her.

Åbningstider

Få et overblik over sæsonens forevisninger samt parkens åbningstider her

SE SÆSONENS ÅBNINGSTIDER

GENVEJE

Se også:

Køb billetter og gavekort online her

Gå til webshoppen