Team Eagleworld

Team Eagleworld

Team Eagleworld - i fuglens tjeneste

Ørnereservatet drives til dagligt af en dygtig kerne af falkonerer og andre medarbejdere, som udfører en række forskellige opgaver i forbindelse med daglig pasning og træning af fuglene samt formidling af den vigtige sag. Udover de faste ansatte suppleres Team Eagleworld af flere deltidsansatte og ungarbejdere, der hjælper til. Ørnereservatet skifter således inden for alt mellem 2-8 medarbejdere alt efter, hvilken del af sæsonen, vi er i.

Moderne metoder med stolte traditioner

Ørnereservatet har længe været en vigtig del af den internationale oplysning om rovfugle. Særligt reservatets stifter, Frank Wenzel, har betydet, at Ørnereservatet har kunnet introducere rovfuglenes interessante verden til gæster fra hele verden. Nu drives Team Eagleworld af Frank Wenzels søn, Peter Frank Wenzel, som også har ambitioner om at formidle omkring bevaringen og beskyttelsen af rovfuglene på nye måder.

Udviklingen og moderniseringen sker også i teamets træningsmetoder. En del af Ørnereservatets stolte traditioner er vores falkonerrytteri, men nu benyttes f.eks. også droner samt GPS systemer til træning af rovfuglene. Denne udvikling samt de nye teknologiske muligheder har gjort træningen med rovfuglene endnu bedre, og gæsternes oplevelse fortsætter med at blive mere storslået.

Vil du se Team Eagleworld i aktion?

Vores dygtige falkonerer viser gerne resultatet af deres daglige arbejde og mange træningstimer under sæsonens forevisninger. Vil du opleve de imponerende rovfugle i naturlige omgivelser, kan du bestille en billet online her. Du kan naturligvis også købe billetter i Ørnereservatet. Har du spørgsmål, kan du naturligvis også kontakte os.

Vil du være en del af Team Eagleworld, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret jobansøgning. Vi udsender endvidere løbende jobopslag. Dem kan du finde her.

Åbningstider

Få et overblik over sæsonens forevisninger samt parkens åbningstider her

SE SÆSONENS ÅBNINGSTIDER

GENVEJE

Se også:

Køb billetter og gavekort online her

Gå til webshoppen