Artikel

Gå tilbage til oversigt

Allround-hjælp til praktisk arbejde

Vil du være en del af Team Eagleworld.dk? Lige nu søger vi en sæson allround-hjælp med særlig erfaring i praktisk arbejde.


Hvem er du?


Du har erfaring med rengøring ved heste og andre dyr, kan bruge værktøj og sætter en ære i at afleverer et godt resultat.
Dit falkeblik holder styr på opgaverne, og du har en skarp næse for, hvilken opgave du skal snuppe først. Og så kan du smøge ærmerne op, når et eller andet brænder på, og dine kollegaer har brug for din hjælp.


Vi forventer ikke, du er et omvandrende ornitologisk leksikon. Men vi forventer, at du har en nysgerrighed og interesse for fugle, heste, jagt og naturen.


Din arbejdstid vil være ca. 20 timer om ugen


Hvem er vi?


Ørnereservatets historie strækker sig over mere end 40 år og har længe været en vigtig del af den internationale oplysning om rovfugle. Med respekt for såvel stolte traditioner som nye idéer sætter vi en ære i at give vores gæster store oplevelser og ny viden.
Dine søde kollegaer er en dygtig kerne af falkonerer og andre medarbejdere, som udfører en række forskellige opgaver i forbindelse med Ørnereservatets daglige drift.
Vi bor i naturskønne omgivelser (eller ude, hvor brevduerne vender), så det er et must, at du enten har egen bil eller mulighed for lånebil. Kørekort: B(Almindelig bil)


Send din ansøgning inkl. CV og anbefalinger til: eagleworldansoeg@gmail.com


Husk at vedhæfte et foto.


Husk: skriv "Allround" i emnefeltet


Du kan læse meget mere om Ørnereservatet og vores dagligdag her på siden

Køb billetter og gavekort online her

Gå til webshoppen