Artikel

Gå tilbage til oversigt

Cafémedarbejder med sort bælte i god service

Vil du være en del af Team Eagleworld, når vi igen slår dørene op for gæster fra hele verden? Lige nu søger vi en cafémedarbejder/allround-hjælp med sort bælte i god service til sæsonen marts-november (vi kan også tilbyde praktisk arbejde udenfor vores sæson!!)

Hvem er du?

Du har erfaring med servicering af kunder og sætter en ære i den gode kundeoplevelse.

Dit falkeblik holder styr på opgaverne, og du har en skarp næse for, hvilken opgave du skal snuppe først. Du udtrykker dig smilende på både dansk og engelsk (og gerne tysk) – også når opgaverne flyver om hovedet på dig. Og så kan du smøge ærmerne op, når et eller andet brænder på, og dine kollegaer har brug for din hjælp.

Vi forventer ikke, du er et omvandrende ornitologisk leksikon. Men vi forventer, at du har en nysgerrighed og interesse for fugle, heste og naturen, for en del af dit job er at begejstre vores gæster, som spørger om alt mellem himmel og jord.

Din arbejdstid vil være ca. 20 timer om ugen fra marts til juni og 37 timer om ugen i juli og august.

Hvem er vi?

Ørnereservatets historie strækker sig over mere end 40 år og har længe været en vigtig del af den internationale oplysning om rovfugle. Med respekt for såvel stolte traditioner som nye idéer sætter vi en ære i at give vores gæster store oplevelser og ny viden.

Dine søde kollegaer er en dygtig kerne af falkonerer og andre medarbejdere, som udfører en række forskellige opgaver i forbindelse med Ørnereservatets daglige drift.

  • Vi bor i naturskønne omgivelser (eller ude, hvor brevduerne vender), så det er et must, at du enten har egen bil eller mulighed for lånebil.
  • Send din ansøgning inkl. CV og anbefalinger til: eagleworldansoeg@gmail.com
  • Husk at vedhæfte et foto.
  • Du kan læse meget mere om Ørnereservatet og vores dagligdag her: https://eagleworld.dk/

Køb billetter og gavekort online her

Gå til webshoppen