Artikel

Gå tilbage til oversigt

Se full-size en kæmpe nordatlantisk havørn i jagtflugt

Ørnereservatet har netop tilføjet en spændende og meget lærerig nyhed i juni 2017 til vores udstilling i form af en udstoppet havørn i vores historiske del af udstillingen. Det er et helt specielt og utrolig flot resultat som konservatoren er kommet frem til.

Udover man kan se alle detaljerne tæt på, som hvor store fangerne er, hvordan de forskellige fjer er placeret og opleve den i jagtflugten - så er det meget dramatisk, at opleve havørnen hvor stor og smuk den i virkeligheden er.

Det var meget vigtigt for Ørnereservatet, at komme frem til det bedst mulige resultat for at ære den gode havørn Margrethe der døde sidste år og blev 26 år. Det var Ørnereservatets første havørnepar Jette og Nøkkes unge der også opnåede en høj alder.

Nu er Margrethe således i et interessant undervisningsrum som ikke er set mange steder i verden på så imponerede vis med al respekt for ørnen. Ved siden af selve den store hun-havørn er der en udstilling om ørnefjer og hvis man går ovenpå i vores sanserum så kan man opleve en ørnerede.

 

Køb billetter og gavekort online her

Gå til webshoppen