Artikel

Gå tilbage til oversigt

BOG- Stormen i Vingerne

- REKORDSTORT OPLAG SOLGT AF BOGEN "STORMEN I VINGERNE"
MERE END 4000 EKSEMPLARER ER SOLGT.

- STORMEN I VINGERNE ER ET UDPLUK FRA ØRNERESERVATETS GRUNDLÆGGER OG INDEHAVER FRANK WENZELS LIV I SAMHØRIGHED MED DEN VILDE NATUR OG HANS ELSKEDE ROVFUGLE.

- DET ER EN BOG OM AT VISE NATUREN RESPEKT. OM AT VIDE, DU IKKE FÅR NOGEN BRUGBAR, ÆGTE VIDEN OM ROVFUGLE, MEDMINDRE DU GÅR IND I DERES VERDEN PÅ ROVFUGLENES PRÆMISSER.

Frank startede karrieren som så mange andre med at tælle og registrere naturen, men noget inden i ham gjorde oprør. Han følte, mennesker mekaniserer naturen. Gør den til et objekt og måler den ud fra menneskets og ikke dens egne betingelser.

 


Som eksempel nævner han, at mennesker beundrer orangutangen for dens intelligens, fordi den kan trænes op til at gøre nogle af de samme ting som os selv. Til sammenligning kan den mindste fugl flyve halvdelen af kloden rundt og returnere til den samme lille sten igen det efterfølgende forår. De fleste dyr har en evne til at aflæse og mærke omgivelserne, som er blevet helt fremmede for mennesker, hvorfor dyrene ikke altid får den respekt, de fortjener. Frank undersøger, hvordan dyr ræsonnerer.

 


Han søger at finde sjælen i alting - blandet med faglig og videnskabelig knowhow.
Frank har dedikeret sit liv til naturen. Han lærer og fascineres til stadighed af dens ufattelige rigdom og ukendte skatte. Frank lægger sjælen og hjertet i sit arbejde. Han har samme tilgang som ældgamle naturfolk: Han er en del af naturen, ikke blot beskuer. Han forsker ikke blot med hjernen, men føler sig også frem, mærker efter og ser ved hjælp af hjertet. Han venter hellere i dagevis på, at en ørn frivilligt skal komme ned til ham frem for at tvinge den via sult. Han tror på et ligeværdig samspil og glemmer aldrig at være ydmyg.

 

"Stormen i Vingerne" er af Frank Wenzel, skrevet af Mette Kirstine Goddiksen, udgivet af Ørnereservatet®

"Stormen i Vingerne" er på dansk og er på 111 sider og har
ISBN nr. 978-87-981925-1-0.

Den kan købes fysisk i Ørnereservatet, Skagensvej 107, 9881 Bindslev

Journalister og pressefotografer, der søger flere oplysninger om Ørnereservatet og bogen kan henvende sig til info@eagleworld.dk

Køb billetter og gavekort online her

Gå til webshoppen